Livrare gratuita la comenzi mai mari de 200 RON

Ce inseamna Spalarea Finala in metoda Curly Girl?

“Spalarea Finala” este primul pas pentru a incepe metoda Curly Girl. Este un fel de „resetare” a parului si este ultima spalare cu un sampon care contine sulfat. Spalarea finala este recomandata de catre specialistii din domeniu pentru a putea incepe metoda cu parul eliberat de substantele nocive acumulate in timp in parul nostru.

Deoarece probabil ti-ai spalat si tratat in mod regulat parul cu produse care contin silicon, este posibil sa te confrunti cu o acumulare de produse in par. Aceasta depunere practic iti inchide/blocheaza firul de par, mai exact parul nu poate respira. Pentru a incepe metoda Curly Girl (CG) fa o spalare finala cu sampon cu sulfati, care te va ajuta sa elimini depunerea de produse de pe par, in special, cea de silicon. In plus, spalarea finala te asigura ca parul tau poate absorbi mai multe ingrediente hranitoare si hidratante din noile produse naturale, compatibile cu metoda CG. Poti repeta acest pas de fiecare data cand utilizezi accidental un produs cu silicon sau ceara.

Cum fac “spalarea finala”? Tot ce trebuie sa faci este sa folostesti un sampon care sa contina sulfat, deoarece sulfatul este singurul care poate indeparta siliconul din par. Poti folosi samponul pe care il ai deja acasa. Citeste inainte lista de ingrediente, important este sa nu contina silicon pentru ca tocmai asta dorim sa indepartam si sa contina sulfati.  

Pot urma metoda Curly Girl daca am parul drept? Raspunsul este da, afla aici care sunt beneficiile.

Incepi metoda acum? Pune o cantitate considerabila de sampon intre palme si distribuie uniform pe scalp dar si pe tot parul, maseaza scalpul usor cu miscari circulare, spala cu atentie parul si apoi clateste bine. Acum pregateste-te sa urmezi urmatorii pasi: Apasa aici!  

2 comentarii

  1. Dupa ce am citit asta, m-am gandit ca este cu adevarat informativ. Apreciez ca ati gasit timp si efort pentru a pune impreuna acest continut. Inca o data ma trezesc personal petrecand o cantitate semnificativa de timp atat citind, cat si comentand. Dar si ce, a meritat totusi!

Lasa un Raspuns