Livrare gratuita la comenzi mai mari de 200 RON

Politica de Confidentialitate

Definitii:

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul www.dazahaircare.ro.
Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.
Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre DAZA Haircare, Clientului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre DAZA Haircare si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau Servicii si sa faca plata acestora.
DAZA Haircare – societatea DA&ZA PHARMACHEM SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 27027610, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/5799/2010, cu sediul in Strada Naum Ramniceanu, nr. 31, Sector 1, Bucuresti, Romania, telefon: +40 722 551 269, e-mail: contact@dazahaircare.ro.
Contract – o Comanda confirmata de catre DAZA Haircare, prin care DAZA Haircare este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si/sau Serviciile iar Clientul este de acord sa le achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.
Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid. 
Newsletter – Direct marketing este actul de a trimite un mesaj comercial, de obicei la un grup de oameni, folosind adresa de e-mail/numarul de telefon. În sensul cel mai larg, fiecare e-mail/SMS trimis unui client/abonat poate fi considerat marketing pe e-mail/prin SMS. De obicei, implică utilizarea e-mailului/SMS-urilor pentru a trimite reclame sau pentru a solicita vânzări sau donații și este menit să construiască loialitate, încredere sau cunoașterea mărcilor/brandului. Termenul se referă la trimiterea de mesaje cu scopul de a îmbunătăți relația noastra cu clienții/abonatii, încurajând loialitatea clienților sau convingând abonatii să realizeze o achizitie. Mesajele de direct marketing pot fi trimise doar la o bază de date a clienților/abonatilor.

Daca doresti sa nu mai primest notificari comerciale, poti da unsubscribe din orice email primit de la www.dazahaircare.ro

Oferte personalizate – Metodă de marketing care are ca obiectiv creşterea fidelităţii clienţilor printr-o bună cunoaştere a fiecăruia dintre ei, permiţând astfel o personalizare a ofertei, ce se bazează pe identificarea şi personalizarea consumatorilor/abonatilor şi pe existenţa unei oferte actualizate la zi prin informaţii provenind de la client/abonat. In vederea transmiterii de oferte personalitate, DAZA Haircare va putea utiliza aplicatii si tool-uri de Web Tracking pentru a identifica preferintele dumneavoastra. In toate cazurile, DAZA Haircare va respecta dreptul la viaţa privată.

Drepturile de proprietate intelectuala

Intreg continutul site-ului www.dazahaircare.ro, incluzand, dar fara a se limita la: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea DAZA Haircare (sau, dupa caz, a furnizorilor sai) si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul DAZA Haircare a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Logo-urile www.dazahaircare.ro sunt marci inregistrate ale DAZA Pharmachem SRL.

Raspundere

DAZA Haircare nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului www.dazahaircare.ro. DAZA Haircare nu poate garanta ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.dazahaircare.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, www.dazahaircare.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. DAZA Haircare nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Informatiile incluse pe www.dazahaircare.ro au caracter informativ (pozele produselor sunt cu titlu de prezentare) si sunt puse la dispozitie cu buna-credinta, din surse pe care DAZA Haircare le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta DAZA Haircare la adresa de e-mail contact@dazahaircare.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.
www.dazahaircare.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si/sau Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru Produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Orice eventuale link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar www.dazahaircare.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acelor site-uri ori pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin acele site-uri.

www.dazahaircare.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor Termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, www.dazahaircare.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, www.dazahaircare.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc.

Regulament privind recenziile pe www.dazahaircare.ro

Toti utilizatorii sunt rugati sa respecte aceste reguli pentru a asigura o experienta pozitiva si constructiva pentru toti clientii.

Pentru a posta o recenzie, utilizatorul trebuie sa fi achizitionat produsul sau serviciul in cauza si sa aiba o experienta directa cu acesta. Recenziile trebuie sa reflecte o opinie personala si obiectiva asupra produsului sau serviciului.

Continutul Recenziilor

1. Recenziile trebuie sa fie relevante pentru produsul sau serviciul specific evaluat.

2. Limbajul folosit trebuie sa fie respectuos si non-ofensator.

3. Recenziile nu trebuie sa contina informatii false sau defaimatoare.

4. Nu sunt permise recenziile care contin limbaj obscen sau discurs incitant la ura.

5. Utilizatorii sunt rugati sa ofere informatii corecte si autentice in timpul procesului de postare a recenziilor.

6. Recenziile care par a fi false, create in mod intentionat pentru a influenta alti utilizatori, vor fi refuzate.

DAZA Haircare isi rezerva dreptul de a nu aproba recenzii care sa incalce drepturile unor terte parti, in special drepturile de autor, brevetele si/sau drepturile de marca sau drepturile personale sau care vor contine informatii legate de alte persoane.

Echipa noastra de moderare isi rezerva dreptul de a aproba, modera si/sau elimina recenziile care incalca regulamentul. Timpul de aprobare a unei recenzii este intre 1 si 30 zile de la data scrierii de catre utilizator a unei recenzii de produs iar echipa nu este obligata sa anunte utilizatorul despre decizia sa privind aprobarea recenziei.

Recenziile nu trebuie sa incalce legile privind drepturile de autor sau sa contina informatii confidentiale.

Utilizatorii sunt responsabili pentru continutul pe care il posteaza si se angajeaza sa respecte toate legile aplicabile. Acestia vor despagubi integral DAZA Haircare impotriva tuturor pretentiilor si cererilor tertilor (inclusiv costurile necesare pentru actiuni in justitie), in special impotriva tuturor pretentiilor, cererilor si daunelor, precum si a daunelor indirecte care rezulta din nerespectarea conditiilor mai sus mentionate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Categoriile de date personale prelucrate pot fi: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, telefon, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail,  date de geolocalizare (incusiv IP) /date de trafic.
Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe www.dazahaircare.ro, va primi comunicari comerciale din partea www.dazahaircare.ro doar in masura in care si-a manifestat consimtamantul in mod expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. www.dazahaircare.ro va putea, in functie de preferintele exprimate ale Utilizatorilor, selecta destinatarii carora le va trimite newslettere si alerte.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), www.dazahaircare.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori. Textul integral al Regulamentului este disponibil aici: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX:32016R0679

Scopul colectarii datelor cu caracter personal poate fi: indeplinirea obligatiilor legale aflate in sarcina www.dazahaircare.ro, gestiunea economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe www.dazahaircare.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor, precum si alte scopuri pentru care a fost obtinut consimtamantul utilizatorilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site si/sau transmiterea, in orice forma, a acordului utilizatorilor echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste informatii sa fie incluse in baza de date a www.dazahaircare.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre www.dazahaircare.ro, afiliatii si colaboratorii acestora, pentru desfasurarea activitatilor.


Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Regulamentul GDPR- (UE) 2016/679, respectiv dreptul de acces, de opozitie si de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Clientii au dreptul de a se opune/restrictiona cu privire la prelucrarea datelor personale si de a solicita stergerea datelor sau portarea acestora. De asemenea, clientilor le este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei ori de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere.
 
Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate anterior in baza unei cereri scrise, semnate si datate, la adresa: contact@dazahaircare.ro.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale livrate deja catre www.dazahaircare.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii acestora  iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele anterior furnizate.
www.dazahaircare.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare a unor asemenea date, www.dazahaircare.ro nu poate fi tinut raspunzator pentru niciun fel de prejudiciu.

DAZA Haircare informeaza Utilizatorii ca incredinteaza prelucrarea datelor cu caracter personal urmatoarelor entitati:

a) Edrone Sp. z o.o., 1 Lekarska St., 31-203 Cracovia, NIP: 676-248-20-64, KRS: 0000537197 – pentru a utiliza sistemul de corespondenta edrone.me, folosit pentru trimiterea buletinului informativ,

b) Edrone Sp. z o.o., 1Lekarska St., 31-203 Kraków, NIP: 676-248-20-64, KRS: 0000537197: – in scopuri de marketing numai in scopuri de email, sms, campanii de social media lansate sau indicate de DAZA Haircare folosind sistem edrone.

DAZA Haircareul informeaza ca foloseste urmatoarele tehnologii pentru a urmari actiunile intreprinse de utilizator/client in cadrul site-ului Magazinului:

a) coduri de urmarire adrone – in scopul analizarii statisticilor site-ului Magazinului, precum si in scop de marketing numai in scopul unei campanii de e-mailuri, sms, social media lansate sau indicate de DAZA Haircare folosind sistemul edrone.