Livrare gratuita la comenzi mai mari de 200 RON

Despre Noi

Bine ai venit la DAZA Haircare!

Aici gasesti produse delicate pentru ingrijirea parului si sfaturi pentru intretinerea lui bazate pe ultimele noutati din domeniu.  

Am format o echipa tanara cu experienta in domeniul farmaceutic, logistica, creare de website-uri, programare si marketing. Cum functioneaza echipa noastra:

1. Produsele pe care le gasesti in acest magazin online sunt selectionate de noi cu grija, folosindu-ne de experienta personala cu parul nostru, iar ingredientele sunt analizate cu atentie, pentru a ne asigura ca produsele nu contin substante care sunt considerate a fi nocive pentru par.

2. Achizitionam doar de la furnizori siguri pentru a oferi numai produse autentice si inalta calitate. DAZA Haircare este deasemenea importatorul si distribuitorul oficial al brandurilor: As I Am; KeraCare; Madame La Presidente si BETER

3. Avem grija ca produsele sa ajunga la tine in siguranta si cat mai rapid. Toate produsele sunt in stoc si ajung la tine in maxim 24-48h de la plasarea comenzii.

4. Programam si optimizam magazinul in permanenta pentru a fi simplu si usor de navigat. 

5. Ne asiguram sa fii la curent cu toate noutatile pe site si pe retelele sociale. 

Atunci cand alegi produse ale caror compozitie sa corespunda exact cu nevoile parului tau, trebuie sa tii cont de anumite criterii precum: porozitatea, densitatea, grosimea firului de par etc. Raspunde la intrebarile din acest chestionar pentru a afla care sunt produsele potrivite pentru parul tau!   

In plus, aici te ajutam sa gasesti informatii despre metoda de ingrijire a parului “Curly Girl Method”, ce ne ofera pasi simplu de urmat si sfaturi de care poate beneficia orice tip de par (drept, ondulat sau cret) pentru a fi sanatos si stralucitor. Afla acum mai multe despre metoda Curly Girl!

Daca ai nevoie informatii, sfaturi sau ajutor in determinarea unei rutine de ingrijire a parului suntem oricand la dispozitia ta pe e-mail, Facebook, Instagram, TikTok si Whatsapp.  

diverse produse dazahaircare