Livrare gratuita la comenzi mai mari de 200 RON

Ce este proteina și hidratarea și cum obtinem echilibrul perfect?

Un par perfect echilibrat inseamna ca toate beneficiile, nutrientii, proteinele pe care ni le ofera produsele noastre sunt in concordanta. De exemplu, atunci cand oferim parului mai multe proteine ​​decat hidratare, parul va fi mai incurcat, uscat si de culoare mata. Prea putina proteina si multa hidratare face ca parul sa fie prea moale, fara bucle definite. In concluzie, trebuie sa gasim echilibrul intre cele doua, astfel incat totul sa functioneze corect. Parul sanatos este un par echilibrat.

Cum obtinem acest echilibru?

Analizeaza ingredientele produselor pe care urmeaza sa le utilizezi. De exemplu, daca ai de gand sa folosesti un gel care are multe proteine, incearca sa creezi echilibru cu produse hidratante (masca, balsam, leave-in).

Daca ai folosit produse de curatare si hidratare fara proteine, incearca sa adaugi un gel care contine proteine in rutina ta. Va oferi parului putere, bucle mai elastice si mai definite.

INTRODUCE PROTEINE IN RUTINA TA DACA:

Parul tau se simte prea moale si matasos, dar nu puternic.

Buclele nu se definesc ca de obicei, din cauza acestei moliciuni.

Simti parul electrizat, ca un frizz „moale”, pufos, nedefinit.

AI NEVOIE DE MAI MULTE HIDRATARE DACA:

Ai folosit proteine ​​in ultima vreme si parul tau se simte aspru sau foarte incurcat.

Parul tau este foarte fragil dintr-o dată.

Parul tau isi pierde din culoare.

Incetul cu incetul, cu rabdare si observatie vei invata sa intelegi ce iti spune parul tau, daca are nevoie de mai multe proteina sau hidratare. Este mai usor decat pare sa ajungi sa iti cunosti propriul par si este ceva foarte frumos si eliberator!

Lasa un Raspuns